Újabb videónkban egy tényleg nagyon jól használható, FUZZ jell..." />

Published on október 30th, 2013 | by K.Tamás

Palmer BAZZ bass overdrive pedál

Újabb videónkban egy tényleg nagyon jól használható, FUZZ jellegű basszustorzítót mutatunk be. Külön kiemelhető erény, hogy az eredeti basszushangzásunkat megtartva kapunk egy varacskos torzított sound-ot. Ez sok más basszustorzító esetében nem így van, szóval érdemes lesz számolnia a MUSE rajongó basszistáknak a Palmer termékekkel! ;) Csekkoljátok a hamarosan következő ÜBERTREIBER videónkat is!

Palmer BAZZ bass overdrive infók

A Palmer basszusgitárosoknak szánt effektjei nek egyike a Bazz pedál. Az effekt nem más, mint egy speciális basszus torzító, amely durva, „fuzzy” jellegű torzítást produkál, kifejezetten a basszusgitárok hangtartományának figyelembe vételével. Akinek ez alapból kevés, bekapcsolhatja a pedálon található középemelést, így még agresszívebb hangzást érhet el. Egy osztókapcsolóval lehetőség nyílik passzív és aktív elektronikás hangszerek pontos bemeneti illesztésére is.

A Bazz pedál bemeneti impedanciája szabványos 1 MOhm, adapterről és 9 V-os elemről üzemeltethető, lábkapcsolója valódi bypass rendszerű, azaz kikapcsolt állapotban módosítatlanul halad át rajta a basszusgitár jele.

740 g
120 x 60 x 140 mm

Tags: , ,


About the AuthorLap tetejére ↑