Hírek

Megjelent február 10th, 2018 | by Kovács Attila

0

Játssz, énekelj, táncolj, szavalj Metallicát, és nyerj páros belépőt a koncertre!

Azt már valószínűleg mindenki tudja, aki Magyarországon rockzenét hallgat, hogy április 5-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Metallica. Most egy kivételes alkalmat kínál az élet azoknak, akik szeretnének ingyen bejutni a koncertre, ugyanis a Forte Music A Te Metallicád kampányában már egy félperces videó is elég lehet ahhoz, hogy páros belépőt nyerj. Hogy pontosan mit is kell tenni ezért, az kiderül a versenykiírásból, amit alább teljes egészében elolvashattok:

A Forte Music nagyon fontosnak tartja a zene közösségépítő szerepét, ezért arra gondoltunk, hogy egy olyan felületet biztosítunk minden zenekedvelő embernek, ahol megmutathatja magát, hogy számára mit jelent a zeneszeretet! Nincs hangszeres megkötés, nincs léc, amit meg kell ugrani, a legfontosabb, hogy együtt örüljünk a zenének. Ehhez tökéletes apropót nyújt az április 5-én megrendezésre kerülő Metallica koncert, hisz ha van olyan zenekar, amely a világ minden pontján képes összekötni az embereket, akkor ők azok.

 

Így hát itt az ideje, hogy megmutasd, milyen A TE METALLICÁD! Küldj be nekünk egy minimum 30 másodperces, de maximum két perc hosszú videót arról, hogy Metallicát játszol, énekelsz, táncolsz, szavalsz, vagy bármi mást csinálsz és páros Metallica koncertbelépőt, James Hetfield és Kirk Hammet EMG hangszedőket, valamint további értékes ajándékokat nyerhetsz!

További részletek és jelentkezés itt: www.atemetallicad.hu

 

A videód a Forte Music Facebook oldalához tartozó csoportba kerül fel, ahonnan a közönségdíjas nyertes kerül ki, a zsűri pedig kiválasztja az általuk legjobbnak/legszórakoztatóbbnak/legérdekesebbnek tűnő anyagokat. A versenyben nincsenek helyezettek, csak díjazottak!

A videót a weboldalon, a Jelentkezés menüpontban leírt módon kell beküldeni, legkésőbb március 15-ig!

 

NYEREMÉNYEK
2 db belépő a Metallica koncertre
1 db EMG James Hetfield signature hangszedő szett
1 db EMG Kirk Hammett Bone Breaker signature hangszedő szett
EMG ajándékcsomagok

 

Emellett meglepetés különdíjak is várnak a jelentkezőkre. Az eredményhirdetés: március 31.

 

A zsűritagok: Andrásik Remo – a Music Media Magazin főszerkesztője, Farkas Zoltán – Ektomorf, Kaposvári Gábor – Forte Music, Laczik Fecó – Beatrice, Vörös Attila – Strength of Will/Satyricon

Ezek után nincs más hátra, nevezzetek, játsszatok, nyerjetek!Tags: , , , , ,


About the AuthorVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Lap tetejére ↑