Hírek

Megjelent január 8th, 2018 | by Kovács Attila

Idén ismét Új Gitáros tehetségkutató! Játszd el a kedvenc dalod, és nyerj gitárt, erősítőt, hangfelvételt!

Immár harmadik alkalommal indul útjára az Új Gitáros tehetségkutató annak reményében, hogy a közönség megismerhesse az utolsó, négy évvel ezelőtti seregszemle óta beérett új gitárosokat.  2010-ben Jimi Hendrix életműve előtt tisztelegve indult útjára a kezdeményezést, 2014-ben Santana aktuális albuma hirdették meg a versenyt. A mostani kiírás apropója a 2018. január 12-én megjelenő új Joe Satriani album, a “What Happens Next”, ami azért is ideális választás, mert a korábbi szériákban a legtöbb egy művészhez köthető pályamunka Satriani-feldolgozás volt.

Érdemes nevezni, hiszen a legjobb versenyzőkre értékes nyeremények várnak! Mit kell ehhez tenned? Készíts maximum 3 perces videófelvételt arról, ahogy gitározol! Válaszd ki azt a kedvenc dalodat, amit a legjobban tudsz és szeretsz gitározni, ez természetesen lehet feldolgozás és saját szerzemény is. A videóban legyen benne minden, amit a zenéről és a gitározásról tudsz és hiszel!

A videókat szakmai zsűri értékeli, az ő pontszámaik alapján hét gitáros jut tovább. Miután a videó kikerült a verseny Youtube-csatornájára, érdemes minél több megtekintést is gyűjteni, ugyanis a döntősök közül három gitáros a közönségszavazatok alapján kap majd lehetőséget a végső megmérettetésre.

A nevezési határidő 2018. február 11. éjfél, a közönségszavazás egy héttel később, február 18.-án éjfélkor ér véget.

A nevezési feltételekről, a versennyel és a nyereményekkel kapcsolatos további tudnivalókról az Új Gitáros tehetségkutató honlapján találtok információkat! A korábbi versenyek videóit az Új Gitáros Youtube-csatornáján nézheted meg.  

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLap tetejére ↑