Hírek

Megjelent január 9th, 2018 | by Kovács Attila

Ezen a héten debütál a világ első teljesen vezeték nélküli erősítője, a BOSS Katana Air

Ahogy közelednek az év elején aktuális nagy hangszerkiállítások, a Namm 2018 és a Consumer Electric Show, egyre több gyártó jelenti be az idei évre szánt újdonságokat. Nem tett másként a BOSS sem, akik egy olyan erősítőt mutatnak be idén, amiről mindenki álmodott már, akinek gabalyodtak össze kábelei egy-egy sietősebbre vett pakolás után: ez a harminc wattos, akkumulátorról is működtethető BOSS Katana Air.

A Katana Air tartalmaz egy beépített vezeték nélküli adót, melynek vevőegységét a gitárba csatlakoztatva teljesen mellőzhetjük a kábel használatát. A kompakt kivitelű eszköz rengeteg hangszínt, ahogy ezt a tavaly bemutatott, gyorsan népszerűvé vált Katana szériánál már megszokhattuk. Öt típusú erősítőszimuláció, és több mint ötven Boss effekt hozzáférhető, a kedvenc kombinációkat természetesen el is menthetjük. Az erősítő teljesítménye harminc watt, akkumulátoros üzemmódban 20 watt. A gitár transzmitter egy feltöltéssel 12 órányi játékidőt tesz lehetővé, és magától kikapcsol, ha az erősítőt nem használjuk, vagy stand by módra vált, ha nem észlel aktivitást, így lehetővé téve a lehető leghosszabb üzemidőt.

A Katana Air bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni akár egy okostelefonnal is, így akár előre felvett zenei alapra is játszhatunk vele, de olyan zenészeknek is kitűnő megoldás lehet, akik sokat utaznak, és szeretnének egy teljesen mobil eszközt, amelynek segítségével nemcsak egy szállodai szobánan, de akár a vízparton, pecázás közben is írhatnak dalokat.

A Boss Katana Air ezen a héten mutatkozik be az idei Consumer Electric Show-n, Las Vegasban.Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLap tetejére ↑