Hírek

Megjelent január 11th, 2018 | by Kovács Attila

Eric Clapton romló hallásáról és egészségi állapotáról beszélt

Eric Clapton a napokban a BBC Radio 2-nek adott interjújában nyilvánosságra hozta, hogy évek óta tinnitussal, közkeletű magyar nevén fülzúgással küzd, emellett a kezének idegei is károsodtak az évek során. Clapton az idei terveire vonatkozó kérdésnél fedte fel egészségügyi problémáit.

Az egyetlen dolog, ami miatt aggódom, hogy a hetvenes éveimben is működőképes legyek. Úgy értem, lassan megsüketülök, fülzúgásom van, a kezeim pedig csak körülbelül működnek. Nekem már az is elképesztő, hogy még mindig itt vagyok.

Az interjú egyébként az Eric Clapton: Élet 12 ütemben című dokumentumfilm promóciós körútjának része volt, amelynek bemutatója Február 10-én lesz. A film Clapton életét követi majd végig a gitáros saját szavai és dalai segítségével, benne interjúkkal a családjával, barátaival, zenésztársaival és példaképeivel, köztük a néhai B.B.Kinggel, Jimi Hendrixszel és George Harrisonnal.

A teljes rádióinterjú, melyben többek között szóba kerül Clapton harca az alkoholizmussal, illetve az egészségi állapota ellenére idén nyáron megrendezendő Hyde Park-beli koncert is, itt hallgatható meg. 

Tags: , , , , ,


About the AuthorLap tetejére ↑