Mint azt már a szemfülesebb olvasóink/nézőink észrevehették, ..." />

Published on szeptember 30th, 2013 | by K.Tamás

Eden WTX500 basszuserősítő – tesztelés Kolta Gergővel

Mint azt már a szemfülesebb olvasóink/nézőink észrevehették, az utóbbi időben basszusgitáros dolgoknak is teret adtunk. Ha szerényen is, de erről a hangszeres területről is igyekszünk majd hírekkel, sőt tesztekkel szolgálni! Tesztjeinket a szakmában komoly elismerésnek örvendő Kolta Gergővel készítjük, akinek ezúton is köszönjük a profi hozzáállását és barátságát!

Első tesztalanyunk rögtön egy meglepő és nagyon jó kis erősítő: az Eden WTX500 basszusfej. Új márkáról van szó, a David Eden cég nyomdokain, de nem azonos tulajdonossal! A cucc meglepő, mert nem horribilisan drága, ellenben nagyon könnyű, és számos szolgáltatással valamint baromi jó hangzással rendelkezik!

Igyekeztünk a videóban visszaadni a dögös sound-ot, de ha tehetitek mindenképpen próbáljátok ki az arra érdemes hangszerboltok egyikében! ;)

Jellemzők

A kevesebb, mint 2 kg tömegű WTX500 egy hihetetlenül könnyű basszuserősítő. Könnyen szállítható, de a teljesítménye meglepően nagy,- 4 ohmon 500W leadására képes. Ennek köszönhetően koncert körülmények között igen jól használható. Ne törődjön a hatalmas erősítőkkel, felejtse el a ládákat. Egyszerűen vegye ki a táskából a WTX500-t, dugja össze a hangszóróládával, vagy a DI kimenet segítségével csatlakozzon közvetlenül a külső hangosításra!

A WTX500 egy rendkívül egyszerű, jól használható, professzionális, integrált basszuserősítő.

Teljesítmény 4 ohmon 500W* RMS @4 ohm
Damping Factor 4000
Torzítás .006%
Frekvencia átvitel 10Hz-20KHz ±2dB
Headroom 3dB
Méretek 203 X 63.5 X 229 mm (szélesség x magasság x mélység)
Tömeg 1.9 kg

Tags: , ,


About the AuthorLap tetejére ↑