Folytatjuk a basszuscuccok tesztelését, ezúttal az EDEN WTDI elne..." />

Pedálok

Megjelent október 15th, 2013 | by K.Tamás

Eden WTDI preamp – tesztelés Kolta Gergővel

Folytatjuk a basszuscuccok tesztelését, ezúttal az EDEN WTDI elnevezésű basszuselőfokot hallhatjátok. Egészen elképedtünk a hangminőségen, ráadásul a pedál NEM DRÁGA! Tényleg kiemelkedő ár/érték arányt mutat! Minden basszusgitárosnak érdemes elgondolkodnia egy ilyen DI box, előfok nyújtotta lehetőségeken. Csekkoljátok a videót és ha tehetitek próbáljátok ki a pedált az EDEN viszonteladó hangszerboltok egyikében! ;)

Eden WTDI preampInformációk

Egy basszus DI pedál, mely megváltoztatta a basszussal kapcsolatos elképzeléseket.

Az EDEN Traveller erősítő megjelenése bebizonyította, hogy egy basszus erősítő hordozható, nagyteljesítményű, kicsi és megbízható is lehet. A WTX500 a modern technológia ötvözésének köszönhetően előremutató koncepciót jelentett, hiszen a nagy teljesítmény megőrzése mellett még könnyebb lett és így még kisebb méretű, professzionális hangosítás megvalósítását tette lehetővé.

A WTDI pedállal az EDEN ismét nagyot alkotott. Más DI Box-tól eltérően, a WTDI pedállal kézbentarthatja a hangszín teljes ellenőrzését, és ehhez csak az EDEN szuper kisméretű DI pedáljára van szükség.

Az EDEN DI pedál akár az otthoni stúdióban, akár az professzionális stúdióban, akár élő színpadi játéknál, vagy turné körülmények között elengedhetetlen eszköz. A DI Box-ok új generációja!

WTDI műszaki paraméterek

Torzítás: .05 százalék
Frekvencia átvitel: 10Hz – 15KHz +/- 2dB
Méretek 109 x 51 x 787 mm (szélesség x magasság x mélység)
Tömeg 0.56 kg

Tags: , ,


About the AuthorLap tetejére ↑