Brian Setzer és a Thomas V. Jones vállalat húsz év együttműkö..." />

Hírek

Megjelent március 24th, 2014 | by Kolta Péter

Brian Setzer hangszedő

Brian Setzer és a Thomas V. Jones vállalat húsz év együttműködésének eredménye a Brian Setzer Signature Pickup, ami bizonyára elnyeri a rockabily rajongók tetszését.

Brian Setzer

Brian Setzer

Brian Setzer nem hétköznapi gitáros. Bevallom, a rockabily nem az én műfajom, de ahogy Brian játsza, azt nem tudom nem szeretni. Jump blues, swing, jazz, country, rock – zenéjeben mindenféle stílust megtalálunk. Elképesztő technikája, time-ja, dallamvilága, virtuozitása, varázslatos hangszerelése pedig a legmagasabb minőséget garantálja. Felszerelése sem mindennapi, ehhez pedig hozzátartozik tiszta, markáns, penetráns hangszíne, mely köszönhető többek között új hangszedőjének.

Setzer már régóta használ TV Classic szedőket. Ez a cég legsokoldalúbb és legnépszerűbb vintage, twang humbucker hangszedője, amit Tom a legendás ’59 Filter’Tron ™ alapján készített. Az új termék a némi hasonlóság ellenére nem a Classic ráncfelvarrott, felturbózott, újracsomagolt változata, hanem egy teljesen új fejlesztés, amit Brian egyéniségéhez, igényeihez igazított a cég. A hangszedőt kristálytiszta hang jellemzi élesebb mélyekkel, mélyközepekkel.

A hangszedők English Mount (a rögzítő csavarok kétoldalt külön nyelven találhatók, nem közvetlenül a gitár testébe mennek) vagy NE Mount kialakítással (a doboz tetején, szélén található csavarokkal, melyek közvetlenül a gitár testébe mennek) kaphatók. A Brian aláírásával gravírozott fedő króm, nikkel vagy arany színben pompázik. Mindegyik változatot az Államokban gyártják.

http://tvjones.com

Tags: ,


About the AuthorLap tetejére ↑