Programajánló

Megjelent február 7th, 2018 | by Kovács Attila

Augusztus 19-én Sons of Apollo a Barba Negra Trackben

Az utóbbi idők legnagyobb meglepetést okozó szupergruppja látogat idén nyáron Magyarországra az idei nyár vége felé, a Sons Of Apollo. A zenekart a Dream Theater korábbi dobosa és billentyűsa, azaz Mike Portnoy és Derek Sherinian alapították, maguk mellé véve a Mr. Bigből és még rengeteg más produkcióból ismert Billy Sheehan basszusgitáros, a szólókarrierje mellett a Guns ‘N Rosesból is ismert Ron “Bumblefoot” Thal, valamint a színtér egyik hétpróbás veteránjának számító Jeff Scott Soto énekes.

Apolló az ókori görög és római mitológiában a művészetek, a zene és a költészet istene, nem véletlen, hogy ezek a sokat látott muzsikusok rá is utalnak a zenekarnével. Nagyjából 2017 elején reppentek fel az első pletykák egy új, titkos, a Dream Theater korábbi tagjainak közreműködésével szerveződő projektről. Végül augusztus elsején Portnoy és Sherinian nyilvánosságra hozta a részleteket, és bemutatták a Sons of Apollo névre keresztelt formációt. Első albumuk Psychotic Symphony címmel jelent meg tavaly október 20-án, és a különböző szakmai fórumokon egyöntetű elismerést aratva.

A magyar közönségnek ezúttal nem kell sokat várnia arra, hogy élőben is lássa a zenekart, hiszen idén augusztus 19-én a Barba Negra Track színpadán mutatkozik be a csupa sztárzenészt felmutató Sons Of Apollo. 

A koncertről további információk a rendezvény Facebook-oldalán!

Tags: , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorLap tetejére ↑